Over DubbelBeau

Hou jij van make-up, nagellak en leuke kleding, maar ben jij ook stoer, praktisch en actief? Dan ben je op de juiste plek beland! Beauty met een stoer randje (B&S).

Daar staat DubbelBeau dan ook voor. Mijn naam is Beau en ik hou van beauty gerelateerde dingen. Ik vind het heerlijk om elke ochtend make-up op doen, heerlijk te experimenten en uit te pakken voor feestelijke gelegenheden! Aan de andere kant ben ik ook een actieve scout. Kamperen in de sneeuw, dat soort dingen. Elke vrijdagavond en elke zaterdag ben ik op mijn scouting te vinden. Ik krijg vaak de vraag wat scouting nou precies is. Ben je wel eens op een kamp geweest? Die sfeer die daar dan hangt, dat voel ik standaard op scouting. Een moment van ontspanning en gezelligheid. Dubbel dus, want beauty en stoer is niet altijd makkelijk te combineren. Toch kan het!

Op mijn blog zal je dan ook een mix tegenkomen van B&S. Daarnaast heb ik ook een enorme liefde voor reizen, en daar zal je met liefde gemaakte verslagen van tegenkomen.

Veel plezier met lezen!

Liefs,
Beau

1 reactie op “Over DubbelBeau

  1. Wat leuk Beau! Ik heb eindelijk ook eens wat blogs van je gelezen. Succes verder en ik ben benieuwd naar volgende verhalen :). xxx Britt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>