Food Friday

Sinds ik het huis uit ben, probeer ik zo gevarieerd mogelijk te eten. Dat kan nog best lastig zijn, want ik kook bijna altijd voor alleen mijzelf. Ik heb ook geen magnetron in huis, dus eten bewaren en later opwarmen is wat lastig. Maar juist hierdoor heb ik een leuke uitdaging! Persoonlijk vind ik het altijd leuk om een kijkje te krijgen van wat anderen eten, en hopelijk jij ook, want ik ga proberen om eens per week de highlights van die week aan eten te plaatsen. Er zullen dus wat recepten voorbij komen, maar ook aanraders van lekkere plekjes om uit eten te gaan! Oh en over het algemeen is het natuurlijk allemaal vegetarisch (of vegetarisch te maken).IMG_9242

Zo ben ik de laatste week wezen lunchen in Leiden, en sushi gegeten in Den Haag. Ik heb een Amerikaanse tosti met cheddar cheese gemaakt, en had ik aardbeien in huis!

IMG_9267Maar ik begon met een heerlijke burger! Het was een groente schijf van de Albert Heijn, cheddar cheese, ui, tomaat, komkommer en sla! Eigenlijk wilde ik er nog advocado bij doen maar die hadden ze helaas niet meer… Oh en het broodje wordt zo verkocht is veel supermarkten! Het lekkerste is om het broodje door midden te snijden en dan nog heel even roosteren in de pan.. Echt lekker!

IMG_9270Als ontbijt had ik Frosties (gezoette cornflakes) met verse aardbeien.. Het echte (iets te vroege) zomergevoel.

IMG_9259Ik miste Amerika deze week heel erg (hence de burgers :D), dus besloot een grilled cheese te maken. Oftewel een tosti gebakken in de pan met cheddar cheese.  Als extraatje heb ik er tomatenpuree op gesmeerd voor het bakken.

IMG_9044In de mooie stad Leiden ben ik met gezellige meiden gaan lunchen, genietend van mooi weer! Het was een focaccia met mozzarella, tomaat en basilicum, mijn favoriet!

IMG_9278En als laatste sluit ik af met deze heerlijke milkshake. Heel simpel, snel en zoooo smaakvol. Het bevat alleen maar vanille ijs, wat aardbeien en een scheutje melk. I WANT MORE.

Heb jij deze week nog iets lekker gemaakt? Of wat is het lekkerste wat jij hebt gegeten deze week?

Liefs,
Beau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>