Tag: Nom Nom Nom

In mijn vorige post had ik je een artikel over mijn tatooages belooft, en die komt er zeker nog aan, maar eind juli laat ik de derde zetten, dus daar wacht ik nog even op. Voor nu heb ik de leuke Nom Nom Nom tag voor je!

P1060669Wat vindt jij lekker, wat iedereen vies vindt en andersom?
Hmm.. Ik denk dat het de pannenkoek met appelmoes wordt. Niet dat niemand anders dat lekker vind, maar als iemand het nog nooit heeft gegeten trekken ze altijd een gekke bek  bij het idee. Andersom is heel makkelijk, waar je heel veel mensen blij kunt maken met een eitje, hoef je daar bij mij niet mee aan te komen! Al van kleins af aan word ik er heel misselijk  van eieren. Gelukkig heb ik er geen last van als het zit verwerkt in pannenkoeken  of dat soort dingen.

Wat is het laatste dat je gegeten hebt en écht heel lekker vond?
Een nieuwe aardappelsalade van Johma met komkommer. Erg lekker fris, een aanrader!

20130711-234951.jpgWat bak je of kook je het liefst, maar veelste vaak?
Als je op visite komt en ik ga voor je koken, is de kans groot dat het pasta pesto word. Nou is dat ook heel erg lekker, dus wat is te vaak? Echt bakken of koken is het niet, maar wat ik ook echt te vaak eet zijn tosti’s. Veel minder saai dan gewoon brood met kaas.

Wat is je favoriete snack?
Ik snack graag op fruit. Het lekkerste vind ik zomerfruit zoals aardbeien, kersen en watermeloen. Maar ik ben natuurlijk niet altijd zo gezond, ik ben ook echt dol op chips! Heb je wek een naturel chips gegeten met curry als dip?

In welk restaurant zou je het liefst elke dag eten?
Oeh, dat is een lastige vraag… Als vegetariër heb je niet zo veel keuze is de meeste restaurants, dus elke dag is erg veel haha! Maar ik ga graag sushi (shizo), tapas (la cubanita) en Mexicaans(popocatepetl) eten!

IMG_4396Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan opzitten en hoe zou het heten?
Dit is makkelijk, iedereen die mij ook maar enigszins kent, weet dat dat een broodje met tomaat en mozzarella zou zijn. Perfect zou zijn als er ook pesto op zit, maar sowieso tomaat en mozzarella.

Deel een handige kookstip!
Waarschijnlijk al bekend voor iedereen, maar voor hoe meer mensen je kookt, hoe goedkoper het is. En gezelliger natuurlijk.

P1050593Wat staat er nog op je food bucket list? 
Ik zou heel graag een keer een kookboek doorwerken, elke dag een recept uit een boek, net zo lang tot ie uit is! Niet perse een normaal kookboek, een taartenboek lijkt me ook leuk. Maar daar moet ik wel even de tijd voor vinden haha!

Zelf koken/buiten de deur eten/bestellen?
Dan kies is toch voor zelf koken. Bestellen wordt snel eenzijdig, en in je eentje uit eten gaan is niet heel gezellig kan ik je zeggen! (Daar kwam ik in Amerika wel achter.) Thuis kan je altijd zelf kiezen waar je zin in hebt en jezelf uitdagen om nieuwe dingen te maken. En etentjes organiseren met vrienden, lekker voor ze koken!

Ben je ergens allergisch voor?
Gelukkig niet!

P1050420Wat is je food obsessie van de laatste tijd?
Zelf guacamole maken (en opeten natuurlijk!)(of avocado überhaupt) en watermeloen. En dan wel direct uit de schil eten, niet in stukjes snijden haha! Oh en chips…. Ik eet echt veel chips de laatste tijd. Nu we het er over hebben, ik ben even wat chips pakken!

Wat is je favoriete toetje?
Creme Brulee! Of pudding… Yum!

Wat staat er op jouw food bucket list?

Liefs,
Beau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>