Tag: Unsuccesful adulting tag

Ik heb heel veel opgeslagen concepten, artikelen waar ik aan ben begonnen maar nog steeds niet heb afgemaakt. Dit heeft het gevolg dat ik al veel te lang niet heb geplaatst! Dit wil ik doorbreken, dus dacht ik te beginnen met een tag. Persoonlijk vind ik ze altijd leuk om te lezen en hopelijk jij ook! Deze tag komt van versusa.nl, een blog die echt super leuk is trouwens. Maar oke, let’s get on with this!

Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
Hmm.. Ik denk toch de pannenkoeken! Zo simpel, snel en lekker..! Oh en heb fristi gedronken, blijft goed!IMG_8875

Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?
Ik wil nog wel eens voor tienen in bed liggen, zeker nu ik op kamers woon en mijn slaapkamer het warmste en fijnste plekje in huis is, maar slapen voor tienen zit er niet echt in. Ik kijk een serie, youtube of lees een boek. Ik probeer in ieder geval een uur voor in ga slapen niets meer aan school te doen, anders blijft het zo malen in mijn hoofd.

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Ik heb al een tijd geen programma’s voor kinderen meer gekeken, maar heb dan ook twee maanden geen tv gehad. Wel heb ik The Lion King gekeken :D.

Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Uhhhhh Geen idee? Ik vergeet dagelijks wel iets, ben echt een ramp. Als ik geen agenda heb, zijn er gewoon geen afspraken te maken met me. Laatst had ik hm per ongeluk op de universiteit laten liggen… Niet te doen!

Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Afgelopen weekend nog! Een van de leukste tradities van de bevers is ons jaarlijkste Pyjama Party weekend. Oftewel, de kinderen komen na het eten in pyjama, eten een lekker toetje en kijken een film. Dan lekker slapen en de dag erna heel veel leuke spelletjes! En zo zijn we naar de speeltuin geweest, iedereen gewoon lekker in pyjama.IMG_9079

Wat is je meest ranzige gewoonte?
Ik vergeet altijd glazen naar de keuken te brengen, en zo kan de afwas zich nog wel eens opstapelen in mijn kamer… Bah.

Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Kijk, ik weet hoe ongeorganiseerd ik kan zijn, dus ik koop al een paar jaar dezelfde zwarte sokjes van de hema. Heb je nooit last van enkele sokken of sokken die niet bij elkaar passen! (Op deze leuke sokken na!)IMG_8846

Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
Ik probeer vaak nieuwe dingen, aangezien ik toch alleen voor mezelf kook. Maar ik ben nog niet erg goed in wokken… Dus daar moet ik nog even mee oefenen!IMG_9096

Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Ik ga geloof ik heel veel aan mijn haar zitten, maar ik zou het eigenlijk niet weten.

Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?
Dat zit er niet in als je op jezelf woont! Nope, zodra ik een rekening heb moet ik er wat mee doen, want anders vergeet ik hem misschien en dat is natuurlijk geen optie.

Wat is je meest nerderige eigenschap?

Jeetje.. uhm.. Ik lees boeken? Ik ben niet echt een nerd denk ik, zeker niet qua computers, daar verpest ik nog regelmatig dingen mee en dan moet ik weer om hulp vragen hahah.IMG_9091Wie raadt welk boek dit is?!

Wat kook jij als je alleen moet eten?

Liefs,

Beau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>