Emporium 2015

Wat was het vet, Emporium 2015. Alles was goed, de sfeer, de muziek en (enigszins onverwachts) het weer. Gisteren, 30 mei, was de tweede editie van het feest waar ik heen ben geweest. En volgend jaar wil ik er zeker weer heen! Het thema dit jaar was The land of the rising sun, wat inhield dat het een oosters tintje had. Dit verwerken ze heel gaaf in de podia en zelf bij de muziek wordt er op gelet, bijvoorbeeld aan het begin van een set.IMG_9493IMG_9423

Wat ik persoonlijk zo gaaf vind aan Emporium is dat er voor iedereen die van dance muziek houd wel iets is. Alles tussen dance en hardcore is te vinden. Dus vind je hardstyle bijvoorbeeld heel vet, maar weet je niet of je zin hebt om daar van 12 tot 12 naar te luisteren, kan je het ook afwisselen met de vele andere podia. Of je kan even wat te eten halen en aan de picknick tafels op het strand gaan zitten, genietend van het weer.

IMG_9501

Het publiek is ook echt gezellig. Ja er lopen mensen rond die een pilletje op hebben, maar dat is zeker niet het merendeel. Oh en de mensen die wel een pilletje hebben gebruikt zijn heel grappig om naar te kijken. Persoonlijk hou ik het liever bij een drankje en de muziek, maar iedereen zijn ding. Het was dit jaar drukker dan vorig jaar, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat het te druk was. Je kon gewoon overal dansen en werd niet de hele tijd aan de kant gebeukt. Helemaal top dus!

IMG_9456

Ik ben dol op eten, maar bij dit soort dingen hoop ik altijd maar dat ze iets te eten voor me hebben, vega zijnde. Nou ik heb niets te klagen gehad! Er was pizza en kaassoufles, maar wilde je het iets gezonder houden was er ook een heerlijk caprese broodje. En er was zelfs een kraampje met verse sappen en fruit!

IMG_9455

Uiteindelijk gaat het natuurlijk niet om het eten en het publiek, maar om de muziek en lekker los gaan. Dat is dan ook zeker gelukt. Niets fijners dan even al je gedachtes uit zetten, niet druk maken over school en andere mensen en gewoon gaan, gewoon dansen alsof je leven er van af hangt. Dat geeft zo’n enorm gevoel van vrijheid en geluk! Ik kan oprecht niet wachten tot een volgend feestje.

IMG_9504

Wat is het eerstvolgende feestje waar jij heen gaat?

Liefs,
Beau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>