Food Friday – Bier, Sushi en Fruit

Sinds ik het huis uit ben, probeer ik zo gevarieerd mogelijk te eten. Dat kan nog best lastig zijn, want ik kook bijna altijd voor alleen mijzelf. Ik heb ook geen magnetron in huis, dus eten bewaren en later opwarmen is wat lastig. Maar juist hierdoor heb ik een leuke uitdaging! Persoonlijk vind ik het altijd leuk om een kijkje te krijgen van wat anderen eten, en hopelijk jij ook, want ik ga proberen om eens per week de highlights van die week aan eten te plaatsen. Er zullen dus wat recepten voorbij komen, maar ook aanraders van lekkere plekjes om uit eten te gaan! Oh en over het algemeen is het natuurlijk allemaal vegetarisch (of vegetarisch te maken).

Okee okee, ik weet dat het geen vrijdag is maar zaterdag, maar het leren van tentamens gaat helaas voor. Nog een paar weekjes en dan heb ik eindelijk vakantie. Maar voor nu, let’s talk about some food!

IMG_9299

De afgelopen twee weken stonden weer in het teken van fruit, maar geen aardbeien dit keer. Ik had een heerlijke meloen voor lunch, gedroogd fruit voor snack en de best smakende nectarines ever!

IMG_9380IMG_9518

Hoewel ik het heel graag wil ontkennen, denk ik dat ik het toch onder ogen moet komen zien… Ik ben verslaafd aan sushi. Ik heb het twee keer gemaakt en een sushi bowl! En nu heb ik mezelf op een stop gezet tot mijn tentamens voorbij zijn, want anders kan ik elke dag wel sushi maken! En behalve dat mijn portemonnee het niet leuk vind, vind mijn planning het ook niet erg grappig. Maar het is in ieder geval goedkoper en sneller dan sushi uit eten gaan. Oh en ik begin er steeds beter in te worden!

IMG_9410

Verder was een van mijn huisgenoten jarig en heb ik taco’s voor ons gemaakt (helaas niet op de foto gezet). Zij had een heerlijke taart meegenomen, appel kruimel, mjum.

IMG_9520

En als we het dan toch over verjaardagen hebben, mijn vader was begin mei jarig en voor zijn verjaardag hebben we hem een bierproeverij gegeven. Ik kan de organisatie niet aanraden, omdat ze ons dubbel geboekt hadden en we twee keer verplaatst zijn, om uiteindelijk niet eens de beloofde rondleiding te krijgen. Dat was een bummer, maar het mocht de pret niet bederven want mijn pa heeft alsnog een leuke avond gehad en het was leuk om met zijn alle bij elkaar te zijn. Oh, we zijn ook nog uit eten geweest bij La Cubanita, was zoals altijd een aanrader is voor heerlijke tapas.

IMG_9347

En dat was het dan wel weer ongeveer! Wat heb jij deze week voor fruit gegeten?

Liefs,
Beau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>